Information

11165309_1087233277958371_5130317423811215150_n
Rallarrundan är ett friskvårdslopp i Hallsberg där alla kan delta, oavsett ålder eller kapacitet.


RALLARRUNDAN 2021

Vi vill fortsätta främja friskvården i Hallsberg så därför har vi i år utvecklat det virtuella loppet till att vara i Ekoparken – men under en hel vecka för att sprida ut deltagandet och för att vi ska undvika att vara fler än de rekommendationerna som gäller.

Öppen för alla!
Loppet är öppet för alla, oavsett om man vill gå, jogga eller springa runt banan. Anmäl dig genom att betala in 100 kr till bankgiro eller Swish så är du med i utlottningen av priser som lottas ut bland alla som anmält sig till Rallarrundan.

Med anledning av att loppet även i år är virtuellt är banan lite annorlunda mot vad den brukar vara normala år. Banan kommer att gå mestadels i Ekoparken i Hallsberg och start och mål är uppe vid Södra Allén vid Alléhallen, där även Hälsans Stig går. Banan följer delar av Hälsans Stig, men kommer att ha två varv i Ekoparken för att sen avsluta runt Transtensskolan och Alléskolan där målgång är vid samma punkt som starten.

Banan är ca 4.98 km och den kan man både gå, jogga och springa. Perfekt att ta en promenad runt i parken och få njuta av sommaren som slagit ut och få till ett friskvårdspass!

Tidtagning

I år kan man även mäta sin tid genom att vi har skapat ett så kallat ”segment” i STRAVA, där deltagaren kan lägga upp sitt lopp direkt i appen STRAVA eller genom att ladda upp sitt pass med hjälp av en GPS-klocka eller mobiltelefon till STRAVA. Du behöver då ha ett eget konto i appen.

STRAVA-segmentet kommer att dyka upp dagarna innan banan öppnas.

Banan kommer att vara öppen under vecka 22 och om du vill springa på tid gäller det att göra det från midnatt den 31 maj till midnatt den 6 juni. Tidtagningen gör du alltså själv via appen STRAVA, som du kan ladda ner till din telefon och även koppla till eventuell GPS-klocka.

Vi kommer att publicera en resultatlista på de deltagare som har gjort banan på tid under perioden ovan.

På grund av de rådande restriktionerna just nu så finns inte tillgång till omklädning eller dusch, utan vi uppmanar alla deltagare att vara ombytt innan och att direkt åka hem och duscha efteråt.

Anmälan

Betala in 100 kr till OK Tisarens bankgiro 290–8101 och var noga med att skriva in för- och efternamn, eventuell klubb samt ditt telefonnummer. Det går även att swisha till nummer 1232956993 eller använda QR-koden nedan. Även här är det viktigt att du skriver för- och efternamn samt telefonnummer. Telefonnumret behöver vi för att ta kontakt med eventuella vinnare, då vi lottar ut priser bland alla som anmält sig till årets Rallarrunda, vare sig man går, joggar eller springer med eller utan tidtagning.

Swish Rallarrundan 2021

Frågor? Kontakta tävlingsansvarige, Anso Berg på 0707–740628.