Dags att anmäla sig!

Nu är det 3 veckor kvar till det är dags för 2024 års Rallarrunda.

Nytt för i år är att vi har tagit hjälp av Hug IT, som har hand om många löplopp här i området. Så i år går du som individuell löpare in på anmälningssidan och väljer vilken klass och längd du vill gå, lunka, springa.

Ni som vill anmäla er som ett lag och få en picknick-påse efteråt går in på samma länk men väljer Anmälningsmallen för Excel som laddas ner, sen skrivs alla personer in där. När filen är ifylld går du in på länken igen och lägger till Excel-filen i steg två. Man kan självklart skriva in allt i steg två om man väljer lag – men har man flera lag så kan det vara smidigare att använda anmälningsmallen – så det är ett tips!

Jobbar du i Hallsbergs kommun så behöver du inte betala avgiften, utan du lägger istället in den kod som ni har fått tilldelad – kommunen står för er avgift! Koden anger du efter att du angett betalningsmetod och längre ner finns fältet för rabattkod att fylla i.

Har ni frågor kring anmälan – skicka ett mejl till oss på info@rallarrundan.se.

Vi ses!

Löpare i solsken
Löparna från 2023 på väg mot startlinjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.